http://playsense.nl/images/file/img_509be84dc9b0a.jpg

De personages van GTA V zijn onthuld, maar liefst drie hoofdpersonages dat keer en dat vraagt natuurlijk om uitleg. De manier waarop je in GTA V met meerdere personages zal spelen is niet zoals je dit met de episodes van GTA IV hebt gedaan. Het is niet zo dat je met een bepaalde personage 3 missies doet en dan met de volgende een paar enzovoorts, nee het is gedaan alsof je een film aan het kijken bent. Je bent constant aan het switchen tussen hoofdpersonages en je hebt zelfs missies die je met twee hoofdpersonages speelt.

Elke personage heeft zijn eigen stijl, zijn eigen trekjes en ze reageren dan ook heel verschillend van elkaar. Benieuwd wie zij zijn? Check dan hun biografie hieronder.

Met dank aan Gameinformer.

Micheal – Bankrover

http://playsense.nl/images/file/img_509c1c128b444.jpg
De eerste personage heet Micheal, dit is degene van wie je in de eerste trailer zijn stem mocht horen. Hij is met pensioen, woont in Rockford Hills en is de wat oudere meneer. Hij is een enorm succesvolle bankrover en zit op het moment in getuigebescherming bij de FIB. Hij heeft een vrouw, Amanda, die veel geld uitgeeft en twee pubers genaamd Tracy en Jimmy. Zijn geld begint op te raken en daardoor moet Micheal terug in de game om ze bankrekening weer te spekken.

Trevor – crimineel


Dan heb je Trevor, hij is de persoon op de jetski en quad in de laatste artwork. Hij is een carriere crimineel en gebruikt regelmatig drugs en is agressief. In zijn niet zo criminele leven was hij ooit militair piloot en heeft in de goede oude tijd menig bank beroofd samen met Micheal. Hij doet dan ook graag mee aan een bankroof en zijn leeftijd is begin 40.

Franklin – Repo Man

http://playsense.nl/images/file/img_509c1bc685ea8.jpg

Als laatste is er Franklin, de Repo Man. Een jonge ambitieuze ‘hustler’ die werkt voor een luxe autodealer uit Armenië. Hij verkoopt auto’s aan mensen die zich dit over het algemeen niet echt kunnen permitteren. Wanneer zij dan ook een betaling missen op hun auto zorgt hij ervoor dat de auto weer op wordt gehaald, net als in de TV-serie ‘Operation Repo’. Hij let vooral op hoe die eruit ziet en fit en fashion zijn belangrijk voor Franklin. Hij is jong, mid 20 en kan een hoop.