Als jij een Season Pass hebt voor de downloadbare content van Assassin’s Creed III, dan zul je vandaag met het eerste pakket extra content aan de slag kunnen. Dit eerste pakket draagt de naam: ‘Hidden Secrets’. Deze content bevat een drietal extra missies die sommigen eerder al hebben kunnen spelen. Dit pakket is namelijk samengesteld op basis van de pre-order bonus content.

De drie missies zijn de volgende: ‘Lost Mayan Ruins’, ‘Ghost of War’ en ‘A Dangerous Secret’. De drie missies zijn gezamenlijk goed voor een uur aan gameplay en daarbovenop zal het pakket nog de volgende kostuums bevatten: Colonial Assassin, Captain of the Aquila, Redcoat en Sharpshooter. De eerste twee kostuums zijn voor de singleplayer en de andere twee voor de multiplayer.

Toekomstige downloadbare content is de ‘The Tyranny of King Washington’ campagne, welke verdeeld zal zijn over drie verschillende pakketten. Ieder pakket bevat zo’n twee uur gameplay, waardoor deze speciale campagne een totale speelduur van maar liefst zes uur kent. Verder mogen we nog een ‘The Battle Hardened’ pack verwachten en deze bevat nieuwe maps en personages voor de multiplayer.

Als je geen Season Pass hebt, dan zul je moeten wachten tot 12 december alvorens je de content kunt aanschaffen.