Futurlab is een relatief kleine ontwikkelaar dat zich de afgelopen jaren vooral heeft bezig gehouden met MiNiS. Eén van hun succesvolle MiNiS was Coconut Dodge dat een jaar of twee terug verscheen en deze game komt nu ook naar de PlayStation Vita. Nu is het spelen van MiNiS op de PlayStation Vita geen bijzondere aangelegenheid, maar de versie die Futurlab uit gaat brengen is net iets uitgebreider.

Coconut Dodge voor de PlayStation Vita krijgt HD achter de titel geplakt wat aangeeft dat het visuele aspect aardig is opgeschroefd, daarnaast krijgt de game ook Trophies en een online leaderboard. Veel meer dan dit weten we op dit moment nog niet over de game, maar wellicht volgen er binnenkort meer details. Een andere titel van Futurlab is Velocity en deze komt ook naar de PlayStation Vita, al zij het nog als MiNi.

 

Futurlab heeft onlangs een deal met Sony gesloten om meer games exclusief voor Sony platformen te ontwikkelen en de uitgave van Coconut Dodge HD op de PlayStation Vita is alvast een stap in de goede richting.