http://playsense.nl/images/file/img_51510686741f3.jpg

Op NeoGAF stelde een member aan iemand van Naughty Dog onlangs de vraag of de game wellicht ook naar de PS4 komt, het antwoord was redelijk verrassend. Men gaf aan op het moment vooral te concentreren op een PS3-release en dat het denken aan een PS4-port voor nu enkel maar zo afleiden.

Maar, als het iets is wat ze kunnen en kiezen te doen, dan zal het gebeuren na de release van de game. Hiermee geeft men dus aan dat deze optie nog altijd openstaat en dat er zomaar eens een PS4-port gemaakt kan worden op een later tijdstip.

Het is nu bij veel games redelijk lastig om te bepalen of je ze nog op de PS3 haalt of straks op je gloednieuwe PS4. De kans is groot dat games eerst nog uitkomen op de PS3 en dan later als launchtitel voor de PS4 ook in de winkels komen te liggen, maar met dan betere graphics of hogere FPS.

Not at this time. We’re focused on shipping for PS3 – thinking about how to bring this over to the PS4 would distract us right now. IF that’s something we can and choose to do, I suspect it would happen once we release the game.