Quantic Dream weet met hun games de grafische lat op de consoles continu te verleggen en Beyond: Two Souls is hier het perfecte voorbeeld van. De game ziet er visueel fenomenaal uit waardoor sommigen zich afvragen of het wel echt voor de huidige generatie consoles is. Wel, iedereen die nog in die waan leeft, we hebben de game op de PlayStation 3 in actie gezien dus dat is een feit. Dat neemt niet weg dat het bijzonder is wat Quantic Dream klaarspeelt.

Beyond: Two Souls is het perfecte voorbeeld met wat er gedaan kan worden op de PlayStation 3 en dan te bedenken wat Quantic Dream allemaal wel niet kan op de PlayStation 4. In een interview met CVG gaf David Cage aan dat als we zouden zien waarmee de ontwikkelaar bezig is voor de PlayStation 4, we verbaasd zouden zijn omdat het verrassend is. Het is een volledig andere wereld.

Wel, dat belooft wat…

“I know that some people are surprised by what we can do on PS3 with Beyond, and we have heard many people even question whether this is a current-gen game. But trust me, if I showed you what we’re doing with the PS4 you would be amazed. It’s really surprising. It’s another world,”