Site icon PlaySense

GTA V: 11 interessante dingen om te weten!

Vandaag is het zover! Relaties komen onder druk te staan, mensen zijn in een keer massaal ziek, zwak en misselijk als het om werk of school gaat: kortom de wereld staat vandaag bijna compleet stil. Even zonder gekkigheid – dit is natuurlijk wat overdreven, maar het moge duidelijk zijn dat GTA V voor veel beroering zorgt. Miljoenen gamers gaan vanaf vandaag met Rockstar’s nieuwe paradepaartje aan de slag. Op moment van online verschijnen nog één minuutje en dan stormen er massaal gamers de lokale gamestore binnen om hun exemplaar te bemachtigen!

Velen gamers zullen zich weer onderdompelen in de grote immense omgeving van Los Santos. Desondanks heeft Rockstar ook wat kleinere zaken in detail verwerkt in de game. Videogamer heeft er hier 11 van vermeld die ook nog eens erg leuk zijn om te weten. Deze onderwerpen zetten wij dan ook graag voor jullie op een rijtje. Lezen is wel op eigen risico, want sommigen onder jullie willen er zo min mogelijk van weten tot ze zelf de game in handen krijgen!

Dit zijn wat ons betreft leuke wetenswaardigheden en wij zijn natuurlijk ook erg benieuwd naar jullie bevindingen tijdens het spelen. Tot ziens in Los Santos!