Met de volgende generatie consoles voor de deur is het niet meer dan logisch dat ontwikkelaars en uitgevers een hoop plannen voor de (onmiddellijke) toekomst gemaakt hebben. Zo ook Take-Two, de uitgever die onlangs nog met BioShock Infinite op kwalitatief vlak uiterst hard wist uit te halen en die in haar laatste financiële rapport aangeeft dat er tien interessante next-gen titels in de stijgijzers staan.

De onderstaande woorden werden geuit door CEO Strauss Zelnick en beloven heel wat lekkers voor de nabije toekomst. Het aantal games dat de uitgever ingepland heeft zou zowel verrassende nieuwe IP’s als kersverse episodes in gekende franchises omvatten, en meerdere titels zullen een releasedatum krijgen in het fiscale jaar 2015. Wij zijn alvast erg benieuwd naar wat Take-Two zoal voor ons in petto heeft.

“Take-Two has an extensive development pipeline of groundbreaking new intellectual properties and exciting titles from our proven franchises, along with digitally-delivered offerings to complement our core business.”

“We currently have more than ten unique titles planned for next-generation consoles, including multiple releases slated for fiscal 2015.”