http://playsense.nl/images/file/img_5297dd5e93fc6.jpg

Vanaf februari is het niets anders dan een mooie tijd geweest op PSX-Sense, massaal keken we als PlayStation-fans uit naar Sony’s gloednieuwe console en de dag is dan eindelijk daar, hij is verkrijgbaar. Het is allemaal relatief snel gegaan als je bedenkt dat we de PS4 eigenlijk nog maar net een paar maanden geleden gezien hebben. Dit was vroeger wel anders met bijvoorbeeld de PSP en PS3, waar we nog maanden moesten wachten na aankondiging of onthulling.

Het waren in ieder geval een aantal mooie maanden en we zijn blij dat we jullie elke dag op de hoogte hebben kunnen brengen over de PS4. We stoppen natuurlijk niet nu de PS4 uit is, sterker nog, vanaf nu wordt het eigenlijk alleen maar mooier. We kijken uit naar alle mooie aankondigingen voor de PS4 en we gaan weer een hele geweldige tijd tegemoet met een prachtige console.

We willen jullie via deze weg dan ook even bedanken voor het ondersteunen en lezen van al onze content over de PS4 de afgelopen tijd. Deze week was eigenlijk de drukste week ooit op PSX-Sense met talloze reacties, artikelen, video-item’s en je kunt het zo gek niet bedenken; alles over de PS4 is te vinden op PSX-Sense. Dit alles was niet mogelijk zonder jullie, dus bij dezen, ontzettend bedankt namens het PSX-Sense team.

Diegene die een PS4 heeft weten te bemachtigen , we wensen je erg veel plezier en deel vooral je ervaring met de console ons op het forum en ook in de reacties.