http://playsense.nl/plaatjes/img_4b3a0fb099ee6.jpg

Heb je altijd al een echte PlayStation Store tas willen hebben gevuld met een fiks aantal games? Dan is dit je kans, we geven namelijk vijf enorm vette PlayStation pakketten weg. Én het enige wat je hoeft te doen is het juiste antwoord geven op onderstaande vraag, en deze in te sturen:

Wat was de officiële Europese releasedatum van de PlayStation 3, in Europa?

A 23 maart 2007
B 23 april 2007
C 23 maart 2008
D 23 april 2008

Inhoud pakket:

Games
Buzz!: De Slimste van Nederland (PS2)
Jak & Daxter: The Lost Frontier (PS2)
MotorStorm: Arctic Edge (PS2)
Echochrome (PSP)
ATV Offroad Fury pro (PSP)
SingStar Volume 2 mediakit (PS3)

Goodies
Resistance 2 t-shirt XL

Om je antwoord in te sturen zend je een mail naar het volgende e-mail adres ‘[email protected]’, zonder aanhalingstekens. Gebruik als onderwerp voor het mailtje ‘PlayStation’. Zo kunnen we makkelijk de e-mails filteren en een winnaar kiezen. Kies je een ander onderwerp dan heb je kans dat je inzending helaas komt te vervallen. Tevens is het van belang dat je e-mailt met hetzelfde mailadres die je hebt gebruikt tijdens je registratie op PS3-Sense.nl. Reacties op dit artikel welke hints, tips of andere directe aanwijzingen bevatten die te maken hebben met de prijsvraag worden verwijderd en de persoon in kwestie wordt IP-blacklisted. Om mee te doen aan de prijsvraag moet je een PS3-Sense account hebben, heb je deze nog niet? Dan kan je die hier aanmaken. De prijsvraag loopt tot 14 januari 2009.

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars krijgen per email bericht. De prijsvraag is toegankelijk voor alle bezoekers in de Benelux. Je mag echter maar één keer meedoen vanaf 1 IP en mailadres, overige inzendingen worden niet meegeteld, je eerste inzending zal meetellen. Medewerkers van PS3-Sense en Sony Computer Entertainment zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 14 januari zullen helaas komen te vervallen. PS3-Sense houdt zichzelf het recht voor een prijsvraag voortijdig te beëindigen of de prijs te veranderen. Spelfouten voorbehouden. Deze prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Sony Computer Entertainment