Site icon PlaySense

Day 1 patch voor inFAMOUS: Second Son bevat 19 nieuwe missies, goed voor 5 uur extra gameplay


inFAMOUS: Second Son ligt vandaag in de winkels en bevat van zichzelf al voldoende speelduur om je er het komende weekend mee te vermaken. Toch blijft het hier niet bij, want er staat gelijk een patch op je te wachten die een hoop nieuwe content aan de game toevoegt.

De zogenaamde ‘day 1’ patch voegt namelijk 19 nieuwe missies toe aan de game en die zijn goed voor 5 uur extra gameplay. Daarnaast bevat de patch nog het één en ander aan fixes om de game verder te optimaliseren. Details hieronder.

Extra content

De extra content maakt deel uit van de ‘Paper Trail’ storyline en dit is een zijverhaal dat omschreven wordt door Sucker Punch als: ‘innovatieve online en in-game verhaalboog’. Hierbij zul je als speler het verhaal achter de D.U.P. bezetting moeten zien te ontrafelen. Dit verhaal zit verpakt in 19 missies en dat kost je ongeveer 5 uur.

Hier blijft het niet bij, want elke week – en dat voor de komende zes weken – zal er nieuwe content uitgebracht worden. Deze content zal nog meer gameplay toevoegen en je van een groter achtergrond verhaal voorzien.

De update weegt 300MB en deze bevat ook de Cole’s Legacy content, maar die is enkel toegankelijk voor mensen die de game van te voren hebben gereserveerd. Hieronder per onderdeel precies de toevoegingen, fixes en details.

Cole’s Legacy Content Pack

inFAMOUS Paper Trail

Moeilijkheidsgraad balans

Baas gevechten

Voetgangers en D.U.P.

Technische verbeteringen