Killzone: Shadow Fall is een enorm succes gebleken, want recent maakte Sony bekend dat de game 2.1 miljoen keer is verkocht. Dat is goed voor één op de drie PlayStation 4 eigenaren die de game heeft gekocht en dat is voor een launchgame vrij uniek.

Na Killzone: Shadow Fall is inFAMOUS: Second Son de tweede grote exclusieve titel van Sony en deze game is inmiddels ook de 1 miljoen verkopen voorbij. Dit meldt Insiderp althans op haar website. Zij melden namelijk dat de game 400.000 keer is verkocht in Europa, 450.000 in Noord-Amerika en daarnaast is de game wereldwijd nog eens 150.000 keer digitaal verkocht.

Gezamenlijk is dat 1 miljoen verkopen en dat in ongeveer een week tijd is niet verkeerd. Dezelfde website weet tevens te melden dat de PlayStation 4 verkopen inmiddels de 7 miljoen voorbij zijn, ook indrukwekkend. Desondanks moeten we een officiële bevestiging van Sony nog even afwachten, aangezien Sony de laatste statistieken nog niet heeft vrijgegeven.

Naast het nieuws rondom verkoopcijfers hebben we nog een ander nieuwtje en dat is dat patch 1.02 voor inFAMOUS: Second Son inmiddels beschikbaar is gesteld. Het betreft hier een update van 333MB en deze dient als oplossing voor lokalisatie issues en als een verbetering van de paper trail uitbreiding.