Het nieuws wat de afgelopen periode over Naughty Dog in de media verscheen ging niet over Uncharted 4, maar over de mensen die de studio inmiddels hebben verlaten. Eerder vandaag kon je hier het nieuws lezen over het vertrek van voormalig art director Nate Wells en inmiddels heeft ons ook het nieuws bereikt dat Todd Stashwick niet langer werkzaam is bij Naughty Dog.

Nogmaals een opvallende gang van zaken dus, maar nu hebben we toch wat positiever nieuws te melden over het werk van Naughty Dog. Tidux, een insider uit de industrie, weet ons via Twitter te melden dat we tijdens de komende E3 gameplay te zien zullen krijgen van Uncharted 4. Hoewel je dit niet direct als een bevestiging kan zien, is Tidux wel een persoon die geregeld met informatie komt die achteraf blijkt te kloppen. Zo verspreidde hij eerder al nieuws over de user interface en over verschillende onderdelen van besturingssysteem van de PlayStation 4.

Gevraagd naar of hij er zeker van was dat het hier om gameplay gaat bevestigde hij dat nogmaals. Het is verder belangrijk om deze informatie in eerste instantie met een korreltje zout te nemen, al is het niet onlogisch om te veronderstellen dat Sony met beelden van Uncharted 4 straks de show wil gaan stelen op de E3.