http://playsense.nl/images/file/img_53b1375cc9915.jpg

Op een nieuw screenshot van de game Deep Down zien we armor die we nog niet eerder gezien hadden van de game, deze screenshot kun je hierboven bekijken. Dit screenshot is vrijgegeven samen met een excuses van Deep Down producer Kazunori Sugiura. Kazunori beloofde eerder dit jaar een beta in juni, maar dit blijft nog altijd uit en is nergens te vinden in de PlayStation Store.

Hij belooft nu details van de beta vrij te geven in de maand juli. Op het moment is men vooral bezig met het discussiëren over de voorwaarden van de beta en kijken ze er naar uit de beta zelf binnenkort beschikbaar te stellen.

Nog even wachten dus en dan kunnen we hopelijk na de zomer, of misschien zelfs nog wel in de zomer, aan de slag met de beta van deze PS4-titel. De titel werd voor het eerst onthuld samen met de PS4 in februari 2013 tijdens de PlayStation Meeting.

Producer Sugiura here. Details on the public beta test are likely to come in July. There’s no excuse, as everyone was looking forward to the information. Rather than development circumstances, we’re discussing with the higher ups the policies for the beta test.

As an apology, I’m attaching a screenshot of the game in development. It’s a dungeon themed after the emotion of “Anger.” I will report again in July.