Site icon PlaySense

Gratis maps en een nieuwe patch voor The Last of Us: Remastered nu beschikbaar

The Last of Us Remastered: Treacherous Territories
The Last of Us zou na het derde DLC pakket eigenlijk geen nieuwe content meer krijgen, maar Naughty Dog is hier op teruggekomen. Er zullen namelijk twee nieuwe maps voor de game verschijnen die in de bovenstaande trailer getoond worden. Het betreffen hier de maps ‘Beach’ en ‘Financial Plaza’. Deze maps komen gezamenlijk met nieuwe patches uit.

Voor de PlayStation 3 versie van The Last of Us zal patch 1.09 verschijnen, deze fixt hetgeen wat hieronder bij ‘Algemeen’ staat. Alle andere fixes hieronder in de changelog zitten in patch 1.03 voor The Last of Us: Remastered.

Algemeen

Singleplayer

Fotomodus

Factions Bug Fixes

Zodra je de Factions modus opstart zal de game zeggen dat er nieuwe maps beschikbaar zijn, nadien kun je ze gratis downloaden vanuit de PlayStation Store. De patch weegt op de PS3 170 MB en op de PS4 137 MB. De maps wegen op de PS3 143MB en op de PS4 291 MB.

Als laatste is er nog een nieuwe wapen bundel verschenen en dit is het ‘Scoped Weapons’ pakket. Deze kan je aanschaffen via de PlayStation Store voor €2.99 en bevat vier nieuwe wapens. Deze wapens kun je ook los aanschaffen als je meer selectief bent. Alle wapens werken zowel op de PS3 als op de PS4.