Site icon PlaySense

Komende Destiny patch pakt lootsysteem aan en nieuwe DLC ontdekt


Destiny heeft inmiddels meerdere updates mogen ontvangen die de speelervaring hebben verbeterd, maar nog niet alle oneffenheden zijn uit de game gehaald. De eerst volgende patch is 1.0.2 en Bungie heeft meer details bekendgemaakt aangaande de effectiviteit van de patch.

Deze patch zal een belangrijke wijziging aanbrengen in het loot systeem, want zoals je wellicht wel weet is dat nog niet overal even goed in balans. Iets wat vooral te danken is aan de farmgrotten zo hier en daar.

Hieronder de changelog van patch 1.0.2:

Cryptarch veranderingen

Activiteit veranderingen

Item veranderingen

Dat is niet het enige nieuws rondom Destiny. Er is namelijk ook een glitch gevonden die spelers in staat stelt om placeholders in de game te benaderen. Deze placeholders zijn opvullingen voor eventueel nieuwe content en op basis hiervan is het onderstaande op het web verschenen met wat mogelijk downloadbare content zal gaan worden.

Het is goed voor te stellen dat het misschien wat snel gaat in de video, daarom hieronder nog even een overzicht van wat er zoal aan zit te komen voor Destiny afgaande op deze glitch.

Aarde

Maan

Venus

Mars

Reef

Crucible

Skirmish [Special Event?] – Only the worthy may face the Trials of Osiris for only the worthy are strong enough to endure what is to come. A string of victories will earn you great rewards – but lose three times and you’re out.