Site icon PlaySense

Nieuwe patch Destiny zorgt voor veranderingen bij engrams

Vorige week liet Bungie nog weten dat ze met een patch zouden komen die ervoor zou zorgen dat je betere beloningen zou krijgen, maar ook dat paarse en dus legendary engrams altijd paarse items zullen opleveren. Wellicht dat je het al hebt gemerkt, want de patch is inmiddels live.

Patch 1.0.2 heeft vooral invloed op de engrams die je kan vinden of krijgt in de game. Deze verrassingseieren, zoals we ze noemen, moet je uitpakken bij de Cryptarch. Opvallend hieraan was dat je wel erg vaak lager dan legendary items kreeg waardoor kritiek ontstond.

Dit is nu aangepast, want de blauwe (rare) leveren altijd blauwe items op of hoger en de paarse (legendary) dus altijd paars of hoger. Daarnaast zal je via de Tiger Strike playlist, dagelijkse en wekelijkse evenementen meer beloningen krijgen, zoals de engrams, maar ook materiaal voor upgrades.

Op het gebied van The Crucible zijn tevens nog wat wijzigingen, want zo is de tijd aangepast van 15 naar 12 minuten op de maps Bastion en First Light in Control en Clash om ze zo gelijk te trekken met de maps zonder voertuigen. Beide maps zullen trouwens minder vaak voorkomen in dezelfde playlists. Bekijk hieronder alle wijzigingen in detail.

Cryptarch

Rewards

The Crucible