PlayStation HomeSony wil steeds meer en meer gebruik gaan maken van PlayStation Home. Het begint stukje bij beter ergens op te lijken, maar helaas kan je er nog weinig doen. Althans, in de Europese versie van Home. Als je een Amerikaans account heb, kan je immers meer doen. Zo ook binnenkort, want er komen weer nieuwe spaces bij en weer alleen in Amerika. Maar niet alleen spaces, ook krijgen ze aardig veel content voor hun personage en appartement erbij.

In de Amerikaanse PlayStation Home komt deze week de space van Siren 2: Bloodcurse. Deze space bevat maar liefst drie zones, te noemen de ‘Ward of Despair’, een zone met minigames en een zone met video’s. Verder krijgen de Amerikanen kleding van verschillende games zoals Patapon 2, inFamous en Tekken en veel nieuwe items waarmee je jouw appartement of zomerhuis kan aankleden.

Maar het mooiste moet nog komen, binnenkort kan je een nieuwe eigen space aanschaffen in het winkelcentrum. Het betreft de ‘Living Room Stage Set’. Deze kan je aanschaffen bij de makelaar in het winkelcentrum. Natuurlijk hebben wij een video van de nieuwe space waarbij wordt uitgelegd wat je met deze nieuwe mogelijkheid kan doen.

Deze nieuwe spaces en content komen deze week beschikbaar in de Amerikaanse PlayStation Home en wanneer ze naar Europa komen, is helaas nog niet bekend. Eigenlijk vinden wij het jammer dat wij er weer niet gelijk van kunnen genieten. Weten ze dan niet bij Sony dat ze de Europese PlayStation 3 gamers hiermee te kort doen? Of het komt later naar de Europese versie of het komt helemaal niet. Wat vinden jullie ervan?