Site icon PlaySense

[Laatste kans!] Prijsvraag: Speel The Order: 1886, Bloodborne en meer op je gemak op het PlayStation kantoor!


Op de Gamescom en Firstlook had Sony een prachtige stand waar diverse games gespeeld konden worden, waaronder ook games die pas volgend jaar gaan verschijnen. Ben jij niet naar deze beurzen geweest en wil je toch deze games eens spelen? Dat kan!

Wij mogen in samenwerking met Sony PlayStation vijf personen met introducé meenemen naar het evenement Gaming Friday! Iedereen mag daarbij nog één vriend of vriendin meenemen en gedurende het evenement kun je alle games op je gemak spelen. Hieronder wat belangrijke informatie.

Uiteraard staat er een drankje voor je klaar en zijn wij er ook bij aanwezig om een leuke video te maken. Wil jij deze games op je gemak spelen? Stuur dan een mailtje via de onderstaande stappen en geef aan waarom jij graag meewil naar Gaming Friday bij Sony PlayStation.

Als je graag mee wilt, zorg dan wel dat je op vrijdag 28 november van 13.00 tot 14.30 uur vrij bent en in de gelegenheid bent om naar Hilversum af te reizen. Woensdagavond/donderdagmorgen zullen we de mensen die mee kunnen per mail op de hoogte stellen. Let op: vanaf 18 jaar.