Het nieuwe jaar staat bol van de grote titels die uitkomen, maar ook de wat kleinere games moeten niet vergeten worden. Zoals Paparazzi die binnenkort naar de PlayStation 4 zal komen. Deze aankondiging werd gedaan via het PlayStation Blog en dat ging gepaard met een trailer, deze kan je hierboven bekijken.

Paparazzi biedt een offline multiplayer modus voor twee personen waarin de één een (de naam zegt het al) paparazzo speelt en de andere speler een beroemdheid. De paparazzo moet proberen zoveel mogelijk foto’s te maken van de andere speler die zelf zoveel mogelijk fans moet zien te verzamelen.

Hoe meer shots de paparazzo weet te maken, hoe meer geld hij verzamelt waardoor hij uiteindelijk kan winnen. De andere speler moet zoveel mogelijk ‘waardigheid’ proberen te scoren bij de fans om te kunnen winnen, zoals je hieronder op de screenshot kan zien.

Paparazzi kent een aparte grafische stijl waarvan we begin februari kunnen gaan genieten. Dan verschijnt deze indie-game op het PSN en kan je hem voor €4,99 binnenhalen.