Nog niet zo lang geleden verscheen Grim Fandango Remastered voor de PS4 en die game bleek verrassend leuk en goed te zijn, zoals je hier nog eens kan lezen. Deze game is gemaakt door ontwikkelaar Double Fine Productions en die komen nu met een nieuwe game genaamd Broken Age.

Via het PlayStation Blog is aangekondigd dat Broken Age volgende maand voor de PlayStation 4 en voor de PlayStation Vita zal gaan verschijnen. Broken Age vertelt het verhaal van Vella en Shay, een meisje en een jongen die beiden in twee verschillende werelden wonen, maar die op ten duur toch met elkaar te maken zullen gaan krijgen.

Vella is uitverkoren om opgeofferd te worden aan het monster Mog Chothra, dit wil zij natuurlijk niet en ze probeert dan ook om aan deze zeker lijkende dood te ontsnappen. In de tussentijd leidt Shay een rustig leven ergens op een planeet in de ruimte, maar Shay wil zo graag iets anders, want hij wil juist een echt avontuur aangaan.

Dat klinkt wat geheimzinnig en wil je meer over deze game te weten komen, dan kan je hierboven een launch trailer met de eerste gameplay beelden bekijken. Wil je nog meer zien, dan kan je hier nog terecht om meer artwork van de game te bekijken. Broken Age verschijnt om precies te zijn op 29 april voor de PlayStation 4 en voor de PS Vita.