Site icon PlaySense

Fallout 4 zal dit jaar nog uit gaan komen, release in november

Fallout 4 (PS4/XB1/PC) - E3 2015 Gameplay HD
De Fallout franchise is altijd één van de belangrijkste geweest die Bethesda in handen had en nadat de stilte uiteindelijk was doorbroken, was het voor de fans alsof de tijd even stilstond. De trailer van ruim drie minuten lang blies het internet op en de hoop was gevestigd op Bethesda op de E3, we werden direct hebberig en we konden niet wachten op meer. Gelukkig is dit ook het geval gebleken.

Hoewel er de grap werd gemaakt dat de persconferentie over was na The Elder Scrolls op het podium, ging de pret natuurlijk gewoon door met één van de meest gehypete games van dit jaar. Todd Howard laat ons niet bij de pakken neer zitten, want al snel zitten we te kijken naar de langverwachte gameplay beelden. Je ziet de stilte voor de storm, een perfect gezinnetje, maar dan slaat het noodlot toe zoals we dat van Fallout gewend zijn. Het luchtalarm gaat af en je haast je naar de Vault.

Gameplay/-design details:

De game zal dit jaar nog uit gaan komen op de PlayStation 4, namelijk op 10 november. Zie de Collector’s Edition en haar functies hier.