Techland heeft officieel de volgende uitbreiding voor Dying Light aangekondigd, genaamd ‘The Following’. The Following is een uitbreiding op het verhaal en brengt onder andere een heel nieuw gebied en voertuigen met zich mee.

Het nieuwe gebied wat voor spelers beschikbaar wordt gesteld is volgens Techland even groot als alle voorgaande delen uit de wereld bij elkaar. Spelers zullen dit gebied al rijdend kunnen doorkruisen in een buggy of bijvoorbeeld een terreinwagen, onderweg kunnen ze daarmee ook hordes aan zombies omver rijden.

Techland laat deze DLC voor Dying Light volgende week op de Gamescom achter gesloten deuren zien. De studio belooft echter dat het The Following kort daarna ook aan de rest van de wereld zal vertonen.

The Following kan je straks apart kopen, maar komt ook gratis beschikbaar voor alle Season Pass houders. Het is verder nog niet bekend hoeveel deze uitbreiding gaat kosten en wanneer hij precies zal gaan verschijnen. Hieronder kan je nog twee extra screenshots bekijken die eveneens met deze aankondiging zijn vrijgegeven.