Site icon PlaySense

2K maakt alle WWE 2K16 DLC plannen bekend

WWE 2K16 - DLC and Season Pass
WWE 2K16 verschijnt eind deze maand en na de release mogen we weer een hoop nieuwe content verwachten. Inmiddels heeft 2K Games de DLC details bekendgemaakt en net zoals vorig jaar staat er ook nu weer een hoop op stapel. Hieronder een overzicht van alles wat je aan DLC mag verwachten na de release.

Accelerator

MyPlayer KickStart (enkel voor PS4/Xbox One)

Legends Pack

2015 Hall of Fame Showcase

Speelbare matches bevatten het onderstaande:

New Moves Pack

Future Stars Pack

De content zal allemaal los verkrijgbaar zijn, maar als je wilt besparen kun je ook een Season Pass aanschaffen. Deze Season Pass kost €24.99 en daarmee bespaar je meer dan 20% op de losse aanschafprijs van de bovenstaande content. Deze Season Pass geeft je toegang tot: Accelerator, Legends Pack, 2015 Hall of Fame Showcase, New Moves Pack en Future Stars Pack.

Naast een reguliere versie en een losse Season Pass verschijnt er ook nog een WWE 2K16 Digital Deluxe Edition. Deze editie bevat naast de game en een Season Pass ook een thema die je direct ontvangt na het plaatsen van een pre-order. De PlayStation 4 versie kost €99.99 en bevat ook nog de MyPlayer Kickstart. De PlayStation 3 versie bevat precies hetzelfde als de PlayStation 4 versie, maar dan zonder de MyPlayer Kickstart. Deze editie kost €69.99.