Lowriders-1

Volgende week zal er weer een leuke update uitkomen voor GTA Online op de PS4, Xbox One en PC. Liefhebbers van het customizen van zijn of haar bolide kunnen hun lol wel op, want volgende week mag je namelijk Lowriders verwachten. Er zal met de update een nieuwe shop worden toegevoegd, genaamd ‘Benny’s Original Motor Works’, een nieuwe customs shop in Downtown Strawberry die het mogelijk maakt om talloze aanpassingen aan je auto te doen, welke ervoor zorgen dat je straks in een Lowrider rondrijdt.

Via een shortcut op je in-game telefoon kun je kiezen uit een flink aantal aanpasbare auto’s die omgetoverd kunnen worden in een Lowrider door Benny himself. Je kunt kiezen uit onder andere covers, luchtfilters, velour en leren bekleding, eigen kleuren en designs voor wijzerplaten, een aangepast stuur en versnellingspoken. Qua performance kun je ervoor kiezen om je auto uit te rusten met nieuwe speakers, zodat je iedereen kan laten horen welke radio je op hebt staan in Los Santos. Ook gaaf is de nieuwe mogelijkheid om op afstand je auto te besturen via het ‘Player Interaction Menu’, zo kun je de kofferbak en motorkap openen of de deuren van je bolide omhoog laten gaan.

Bij de lokale Ammu-Nation kun je met de nieuwe update je personage voorzien van een volautomatisch machine pistool en een machete. Met de nieuwe update is het verder ook nog mogelijk om een vierde property te kopen in de game. Als laatste kun je nog een hele hoop nieuwe kleding, haar en accessoire opties verwachten, aldus Rockstar Games. Om de update nog completer te maken zijn er ook 3 nieuwe Adversary modi.

De update is live vanaf 20 oktober voor de PS4, Xbox One en PC. Screenshots van de update kun je hieronder vinden.