Aankomende week vindt in Frankrijk de Paris Games Week plaats. Sony zal op dinsdag een persconferentie houden en het evenement is voor veel ontwikkelaars natuurlijk een mooie gelegenheid om nieuwe games aan te kondigen of nieuwe beelden te tonen. Housemarque, de studio achter onder andere Resogun en Dead Nation, lijkt ook van de partij te zijn in Parijs.

Housemarque was via Twitter al even aan het teasen en de website van de ontwikkelaar laat vijf klokken zien, die allemaal aftellen naar de verschillende dagen in de aankomende midweek. Op het eerste gezicht lijkt er elke dag iets aangekondigd te gaan worden, maar dat is nog even afwachten.

We weten in ieder geval dat Housemarque aan een nieuwe game werkt, die naar de naam Alienation luistert. Ook doken er eerder al geruchten over Dead Nation 2 op en zelfs een vervolg op Resogun zou ons niet verbazen. Komende week gaan we er in ieder geval achter komen wat de studio voor ons in petto heeft en zodra Housemarque iets aankondigt lees je het natuurlijk hier op PSX-Sense.