http://playsense.nl/images/file/img_563208fa9f892.jpg

Het is alweer bijna Halloween en dus ook tijd om in GTA Online je medespelers de stuipen op het lijf te jagen. Rockstar helpt je hier een handje bij en heeft aardig wat nieuwe content beschikbaar gemaakt in de game. Zo kun je bij Ammu-Nation een ‘flashlight’ ophalen die je vervolgens ook kunt gebruiken om de nodige schedels mee open te kraken, heel toepasselijk dus met Halloween.

Wanneer je jezelf met Halloween niet in donkere steegjes of spookhuizen bevindt, kun je de straten op met twee nieuwe wagens. De Albany Lurcher Hearse (GTA$650,000) en de Franken Stange hotrod (GTA$550,000). Geen goedkope bolides dus, maar wel erg schaars. Het is dus bijzonder als je er één kunt bemachtigen, want deze auto’s zijn maar voor korte duur beschikbaar om te kopen en dus erg gelimiteerd.

Verder zijn er de nodige nieuwe maskers, zoals je hieronder in de video kunt zien en om je nieuwe flashlight uit te testen is de Adversary Mode Slasher beschikbaar gesteld. Rockstar vertelt het volgende over deze nieuwe modus: “Run, hide, and fight to survive in the darkness as the player designated as the Slasher stalks their prey with a Shotgun”. De bedoeling is dus je rot te rennen en jezelf te verbergen zodat de slasher je niet vindt, kijk alleen wel uit met je zaklantaarn, zodat je jouw positie niet weggeeft.

GTA Online Halloween Masks

Screenshots