Enige tijd terug werden we geattendeerd op ‘FFMonth’, een initiatief van drie streamers op Twitch om een maand of langer te gaan streamen. Het betreft hier echter niet een reguliere stream van een game die toevallig op dat moment gespeeld wordt. Nee, het trio gaat namelijk alle Final Fantasy games spelen die er ooit zijn verschenen.

Dat beperkt zich niet alleen tot de PlayStation platformen. Ook de delen die op bijvoorbeeld de NES of Gameboy zijn verschenen zullen gespeeld gaan worden en dat op originele hardware, voor een zo authentiek mogelijke ervaring.

Voor een duidelijk overzicht heeft men een website ingericht waar je meer informatie kan vinden, zie hier. De drie streamers zullen allen op hun eigen kanaal streamen, dus je hebt keuze in welke je gaat kijken. Het betreffen de onderstaande drie streamers:

Crumps2: TwitchTwitter
SevenS1ns: TwitchTwitter
Cereth: TwitchTwitter

De bedoeling is natuurlijk om in een maand tijd (met uitzondering van eerste kerstdag en nieuwjaarsdag) alle games te spelen, maar als het meer tijd kost, dan zal het trio door blijven gaan met streamen. Later in december zullen we een update plaatsen van de voortgang.

De streams zullen morgen in de loop van de middag van start gaan.