93891244516.859.c1c3cec048641403291a12a73d3c8526

Just Cause 3 kampte met een hele hoop technische problemen bij de lancering, zoals ook vermeld staat in onze review. Vandaag heeft men patch 1.02 uitgebracht, die op de PS4 132MB groot is. Met deze patch fixt men naar eigen zeggen de laadtijden van de game, die af en toe wel heel erg lang waren. Ook zijn er optimalisaties doorgevoerd in de online statistieken en zijn er stabiliteitsverbeteringen toegepast.

Of de patch alle framedrops oplost weten we nog niet, dat gaan we zo meteen natuurlijk even testen. Ook zijn we benieuwd naar jullie feedback over deze patch, dat kun je hieronder in de comments laten weten.

Het feit dat men in de changelog al aangeeft stabiliteitsverbeteringen te hebben doorgevoerd, belooft in ieder geval veel goeds.

  • Significantly improved loading times
  • Optimizations to online stats
  • General stability fixes
  • Fixed an issue related to challenges, wherein vehicles sometimes disappeared when starting a challenge

Toch geeft men nog aan op haar blog dat wanneer je nog last van problemen hebt, je niet in paniek moet raken. Men blijft doorwerken om alles te verhelpen.

“To those of you still having issues, rest assured we are working hard to alleviate these, and are listening very closely to everything that’s being said.”