Site icon PlaySense

Prijsvraag: Win Disney Infinity 2.0 en Disney Infinity 3.0


Disney betrad enkele jaren terug het toy-to-life genre met Disney Infinity. Een reeks van games die allerlei personages uit het Disney universum met elkaar combineert tot één knotsgekke ervaring dat zijn uitbreiding naar het Marvel én Star Wars universum inmiddels ook heeft gezien.

Daarmee zijn de avonturen op zichzelf al bijzonder leuk en gevarieerd, maar dat is natuurlijk lang niet alles. Ook beschikken de games over een uitgebreide Toy Box, waarin je volledig de vrijheid krijgt om een eigen speelwereld te bouwen.

In samenwerking met Disney mogen we tweemaal een starterspakket van Disney Infinity weggeven. Het betreft hier een Disney Infinity 2.0 starterspakket voor de PlayStation 3 en een Disney Infinity 3.0 starterspakket voor de PlayStation 4.

Disney Infinity 2.0


Bevat:

Disney Infinity 3.0


Bevat:

Twee prachtige pakketten dus en om kans te maken dien je het onderstaande te doen.

Opdracht: Vertel ons welke Disney film jij de beste vindt (met toelichting).

Je mag je hierbij zoals gewoonlijk weer volledig uitleven, waarbij originaliteit en creativiteit wordt gewaardeerd. Om je goed uit te leven in de Toy Box van de Disney Infinity games dien je immers ook creatief aangelegd te zijn.

Vergeet bij je inzending niet de onderstaande stappen te volgen en vermeld ook duidelijk welk pakket je voorkeur geniet!