Ready at Dawn kwam begin dit jaar met The Order: 1886, een uitstekende game, maar wel één die veel kritieken te verduren kreeg. Zo was de game aan de korte kant, het verhaal te lineair en de gameplay was ook niet al te uitgebreid.

Nu zijn de meningen behoorlijk verdeeld over deze game, wij konden het in ieder geval wel erg waarderen wat de ontwikkelaar had gemaakt. Desalniettemin kunnen we ons ook goed vinden in de punten van kritiek.

Wat Ready at Dawn momenteel aan het doen is, dat is niet helemaal duidelijk, maar dat we een betere game gaan krijgen is een zekerheid. Andrea Pessino, co-founder van de studio, heeft namelijk op Twitter aangegeven dat ze een betere game moeten maken en dat ze dat ook gaan doen.

Of we een vervolg op The Order: 1886 gaan zien is nog even afwachten, aangezien Ready at Dawn eerder de wens heeft uitgesproken om multiplatform games te gaan maken. Aan de andere kant is The Order: 1886 gemaakt met het oog op een franchise, dus het kan zomaar zijn dat ze al werken aan een vervolg.