Zie hier een screenshot met daarop Conor McGregor, de man die recent nog vrij gemakkelijk de UFC won in de lichtgewicht klasse door Jose Aldo te verslaan. Hem en uiteraard alle andere vechters wil je straks natuurlijk in volle glorie op je beeldscherm in actie zien.

Wat dat laatste betreft is er nu bekendgemaakt op welke resolutie EA Sports UFC 2 zal gaan draaien. Zowel op de PS4 als op de Xbox One zal de game namelijk draaien op een resolutie van 1080p met daarbij 30 frames per seconde. In gesprek met Gamingbolt legt creative director Brian Hayes uit waarom er is gekozen voor deze framerate.

“We’ve found that going to 60fps doesn’t have a hugely beneficial impact, and people in testing have told us that the game actually looks better at 30fps with motion blur.”

Hoe vloeiend de game zal lopen weten we natuurlijk pas als we er daadwerkelijk mee aan de slag kunnen. Voor nu zul je het met de eerste gameplay beelden moeten doen die al zijn vrijgegeven. Deze video’s met gameplay beelden kan je hier bekijken.