Activision lanceerde in oktober Transformers: Devastation en die game kreeg een mooi cijfer in onze review. Toch was de game niet perfect en dat realiseert de uitgever zich ook. Hoe gaat men hier mee om met eventuele toekomstige delen?

In een interview met Vice vertelde Activision producer Robert Conkey dat hij op dat moment niet kon spreken over wat de toekomst gaat brengen rondom Transformers, maar dat het voor de ontwikkelaar hartverwarmend was om te zien dat ze met de game bij de spelers de juiste snaar wisten te raken.

Met het oog op dat de game op bepaalde punten zeker beter kon, gaf Conkey aan dat ze in veel aspecten geslaagd zijn, maar dat ze ook geleerd hebben van de feedback en dat ze dat erg serieus nemen als ze nieuwe delen plannen.

“As for what we’re doing on Transformers games, going forward, we know that while Devastation succeeded in a lot of aspects, it certainly wasn’t perfect and there are a lot of areas where we received valuable feedback for improvement. It’s never possible to make everyone happy, but we do take that feedback very seriously when planning for future titles.”

Het is natuurlijk afwachten of er een nieuw deel gaat komen, maar gezien de geschiedenis van Activision met Transformers is het eigenlijk meer een kwestie van tijd wanneer het nieuwe deel aangekondigd wordt. Het is hierbij wel even aankijken of Platinum Games wederom op het project gezet wordt.