http://www.psx-sense.nl/images/file/img_5696648c71a58.jpg

Wargaming heeft zojuist laten weten via een persbericht dat World of Tanks definitief op 19 januari zal gaan verschijnen voor de PlayStation 4. De game is al geruime tijd een groot succes op de PC en Xbox-consoles, maar baant zich nu ook een weg naar de geliefde PS4.

Deze stap is uiteraard logisch, zeker als je ziet hoe groot het marktaandeel van de PS4 is ten opzichte van de Xbox One. De game zal volgens Wargaming volledige ondersteuning bieden voor de DualShock 4, Remote-Play en Share Play én kent een aangepaste besturing om de game goed te laten werken op de console.

“Het lange wachten is bijna voorbij voor alle tank commandanten op de PlayStation®4! Wargaming heeft vandaag bekend gemaakt dat World of Tanks op 19 januari haar game zal lanceren.

De PlayStation®4 versie krijgt volledige DUALSHOCK®4 ondersteuning, Share Play en PlayStation® Vita Remote Play. Zelfs de controls worden aangepast voor een optimale multiplayer ervaring. Ook biedt de game Platinum trofeeën en zijn er vier verschillende Founder’s Packs met diverse Premium in-game content in de PlayStation®Store. Spelers die voor 31 januari de game spelen krijgen ook een “T1E6-PS” tank met exclusieve camouflage.

PlayStation® Plus leden krijgen toegang tot een “Premium Bundle” met een exclusieve “Pz.Kpfw. II Ausf. J German Light Tank” met drie dagen Premium Account en kortingen. Ook goed nieuws is dat World of Tanks op de PlayStation®4 kosteloos te spelen is voor iedereen. Je hebt dus GEEN PlayStation®Plus abonnement nodig om mee te kunnen knallen.”