Dat fans graag een nieuwe Crash Bandicoot game willen zien, dat is inmiddels wel erg duidelijk. Velen kregen tijdens PlayStation Experience 2015 weer een beetje hoop, omdat Shawn Layden (president van SCEA) het podium op kwam lopen in een trui met daarop Crash Bandicoot afgebeeld. Er werd die dag echter niks aangekondigd en dat was toch wel een redelijke teleurstelling.

De hoop wordt nu echter weer opnieuw aangewakkerd en deze keer door PlayStation Midden-Oosten. Het Twitter-account heeft namelijk de onderstaande, en zeer opvallende, tweet naar buiten gestuurd. Op de bijbehorende afbeelding zien we Crash Bandicoot op een poster. Het Arabische woord op de poster betekent ‘gezocht’. Verder plaatste men nog een tekst bij de tweet en de vertaling daarvan luidt: “Meest gezochte persoon… Waar ben je Crash?”.

Of PlayStation Midden-Oosten hier een nieuwe Crash Bandicoot game aan het teasen is, is heel lastig te zeggen. Toch blijft het wel opvallend dat Sony binnen enkele maanden twee keer duidelijk hint naar dit iconische game-personage, zeker gezien de vraag naar een nieuwe Crash game. Wij houden het uiteraard goed in de gaten en zodra Sony iets aankondigt rondom Crash Bandicoot laten we het direct weten.