Site icon PlaySense

The Division open beta komt met 1,6GB aan veranderingen en toevoegingen

Na een gesloten beta gaat The Division ook een open beta aanbieden om spelers te laten testen en ervaren hoe de game is. Je zou in eerste instantie misschien verwachten dat er weinig verschil tussen de beta’s zal zitten, maar dit blijkt niet het geval. Maar liefst 1,6GB aan veranderingen en toevoegingen mogen we toevoegen aan de al bestaande client. Mocht je de gesloten beta dus al hebben gespeeld, dan hoef je alleen je client te updaten voor de open beta.

Ten eerste is er een nieuwe missie beschikbaar die je de Tech wing laat gebruiken, hiermee wordt meteen duidelijk dat je als speler meer gaat zien van de Cleaner groepering. De Dark Zone is verder een stuk uitdagender geworden, kisten met allerlei materialen zullen minder snel verversen. Daarnaast zijn er meer AI gestuurde tegenstanders en zijn ze lastiger om te doden.

De Manhunt Timer level 5 voor agenten die rogue zijn gegaan zal op pauze komen te staan en niet verversen. Sowieso is het voor spelers die het uitdagend vinden om rogue te gaan – je keert je hierbij tegen je medespelers – een stuk interessanter om dit daadwerkelijk te doen. Eerst leek de straf die je hiervoor betaalde vrij hoog, maar daar komt nu verandering in. Als je het nu namelijk overleeft verdien je 1,5 keer de kill bounty. Tot slot wat dat betreft moet je echt wat schade aanrichten aan je medespelers, per ongeluk een kogel zal je niet meer rogue doen gaan.

Hieronder een compleet overzicht van alle aanpassingen en toevoegingen, de beta begint op 19 februari en eindigt op 21 februari.

Dark Zone

Other changes