just-cause-31

De eerste downloadbare content uitbreiding voor Just Cause 3 is vanaf vandaag beschikbaar voor iedereen die in het bezit is van de game en de Expansion DLC Pass. Heb je deze pas niet gekocht? Dan kost de downloadbare content je los 11,99 euro.

Just Cause 3: Sky Fortress is de naam van de eerste uitbreiding voor de game en deze bevat nieuwe missies rondom het vliegende fort in de titel. Verder krijgt Rico ook een paar leuke nieuwe snufjes, zoals een raket aangedreven wingsuit, een Bavarium assault rifle en een persoonlijke drone die bescherming biedt.

De tweede grote uitbreiding zal over enkele maanden uitkomen en bevat zwaar gepantserde mechs samen met een gravity gun. Deze volgende uitbreiding zal Land Mech Assault heten. In totaal zullen er drie pakketten uit gaan komen, waarvan we de details van het laatste pakket nog even moeten afwachten.

Heb je Just Cause 3 dus al uitgespeeld en wacht je op nieuwe content? Dan is Sky Fortress een leuke optie voor de komende tijd. Hieronder vind je nog eens een trailer van de uitbreiding. Mocht je niet alle pakketten los willen kopen, dan kun je altijd nog de Expansion DLC Pass aanschaffen voor 24,99 euro. Deze geeft je vervolgens recht op alle drie de uitbreidingen.