the-division-is-ubisofts-biggest-ever-launch-145759948362

The Division heeft de records van uitgever Ubisoft verbroken, zo meldde de uitgever in een onlangs gepubliceerde blogpost. De game deed het zelfs zo goed, dat het de voormalige records van Watch_Dogs, een andere game van Ubisoft, heeft verbroken. Het is dan ook Ubisofts grootste lancering tot nu toe en dat is toch best een prestatie om trots op te zijn, het betekent immers dat Ubisoft toch iets goed heeft gedaan met The Division.

Ze hebben echter niet het record verbroken van meeste verkopen voor een nieuwe franchise, dit record is dus nog steeds voor Destiny. Toch is dit een heerlijke start van The Division en dat belooft ook meteen veel goeds voor de toekomst als het gaat om downloadbare content en ondersteuning.

“The launch of The Division is a tremendous achievement for Ubisoft, and demonstrates our unrivaled capacity to create fantastic new game brands and transform them into entertainment blockbusters,” said Yves Guillemot, co-founder and CEO, Ubisoft. “This is a momentous day for Ubisoft, but more importantly it marks the start of millions of players’ enduring engagement in The Division’s game world, which we are confident they will love.”