2779202-smite_x1_guanyi_screenshot

Je hebt bij games eigenlijk twee kampen als het om het aantal frames per seconde gaat. Zo heb je een kamp dat het liefst 60FPS wilt, ook al zou dit ten koste gaan van de grafische toeters en bellen. Daar tegenover is er een kamp dat liever op grafisch niveau een hoogstaande game ziet en daardoor 30FPS graag voor lief neemt. Het gebeurt echter zelden dat een ontwikkelaar de speler de mogelijkheid geeft beide opties te kiezen, vaak wordt er één opgelegd.

De ontwikkelaar achter SMITE gaat dit echter anders doen, de ontwikkelaar heeft namelijk laten weten dat de nieuwe patch je de mogelijkheid biedt om tussen 30- en 60FPS te kunnen kiezen. De patch gaat uitkomen op zowel de PS4 als de Xbox One.

Wel zegt de ontwikkelaar dat je met 60FPS de sensitiviteit misschien iets omlaag moet zetten. De game loopt namelijk supersnel en soepel op deze setting.

“I’m pumped for you all to get your hands on the 60FPS for console smite,” he said. “You will need to lower your sensitivity though because it’s fast.

“You will be able to opt into 60 FPS in the next console patch (we submit tomorrow),”