Wall (1)

Er heerst weer eens paniek onder de spelers van Ubisoft’s The Division, de nieuwe patch die gisteren live is gegaan met versienummer 1.1 brengt namelijk een nieuw probleem met zich mee. De patch zorgde er in eerste instantie voor dat er een hoop nieuwe content aan The Division werd toegevoegd, zoals nieuwe dagelijkse en wekelijkse assignments, gear sets, de Incursion mode en nog veel meer. Dat is natuurlijk leuk en patches zijn ervoor om games te verbeteren, maar deze patch lijkt dat niet helemaal te doen.

Op Reddit en Ubisoft’s Twitter stikt het namelijk van de meldingen van spelers die hun personage zijn kwijtgeraakt binnen de game sinds de patch. Ubisoft is dan ook al op de hoogte van het probleem en meldt zelf op Twitter, zoals je hieronder kunt zien, dat dit probleem nader onderzoek nodig heeft. Verder meldt men ook dat dit helaas niet zo snel gefixt zal worden, omdat een simpele hotfix niet voldoet om dit probleem op te lossen.

Gamers melden op Reddit dat hun personage meteen verdwenen was na de installatie van de patch, ze gingen immers inloggen op de game na de installatie en kwamen er toen achter dat hun personage weg was. Bij weer een andere groep duurde het even na de installatie van de patch tot hun personage weg was, maar het moge duidelijk zijn dat de patch de grote schuldige is voor het doen verdwijnen van personages.

De problemen lijken zich overigens voor te doen op de PS4 en Xbox One, daar gaan immers de meeste meldingen over.

Schermafbeelding 2016-04-13 om 12.48.07