ratchet-and-clank-listing-thumb-01-ps4-us-09jun14

Heb jij moeite met de Trophies “Faster Than a Speeding Amoebid” en “Kalebo Thunder” in Ratchet & Clank op de PS4? Dan zorgt patch 1.03 ervoor dat je deze kunt unlocken met een glitch. Veel mensen zijn per ongeluk zelf al op de glitch gestuit, omdat ze de race afsloten om opnieuw te beginnen, wat zorgde voor een onverwachtse unlock.

De Trophies zijn te behalen tijdens de Rilgar Race en de Kalebo Race, en wat je moet doen is eigenlijk redelijk simpel. Je start namelijk de race en zorgt ervoor dat de timer voorbij de Trophy vereiste gaat (Rilgar Race = ~1:36 of later en de Kalebo Race = ~2:06 of later). Zorg ervoor dat je op de eerste plek staat op dit moment in de race, druk op pauze (Options knop) en selecteer ‘quit race’.

Vervolgens wordt tijdens de cut-scène die toont dat je verloren hebt de Trophy geunlocked, zonder dat dit natuurlijk de bedoeling is. Hoogstwaarschijnlijk zal dit weer gefixt worden in de volgende patch, maar diegene die erg veel moeite hebben met deze Trophies kunnen eventueel voor deze manier kiezen.