Eerder deze week kon je op onze site al lezen dat Batman: Return to Arkham, een HD collectie van de Batman games voor de huidige generatie consoles, was opgedoken bij GameStop Italië. Dit was al niet de eerste keer dat de collectie ergens gespot werd en inmiddels is er weer ergens anders een vermelding opgedoken.

Zoals op de onderstaande afbeelding te zien is, is Batman: Return to Arkham nu ook opgedoken in een Italiaans magazine. Het blad meldt dat de collectie de eerste twee games uit de serie bevat, namelijk Arkham Asylum en Arkham City. Beide games zouden grafisch verbeterd zijn voor de PlayStation 4 en Xbox One. Ook bevat de collectie alle DLC die voor de games is verschenen. Deze informatie komt overeen met de details die eerder al gelekt waren.

Ook wordt er een releasedatum vermeld. Volgens het blad moet Batman: Return to Arkham op 10 juni uitkomen, iets dat GameStop Italië ook al vermeldde op de site. Wat het blad wel aan nieuwe informatie geeft is een box-art van de collectie. Aangezien dit niet de eerste keer is dat Batman: Return to Arkham opduikt, zal Warner Bros. ongetwijfeld spoedig met een aankondiging komen.