Binnenkort zal het mogelijk zijn om (bijna) het volledige Crash Team Racing te spelen met het Modnation Racers Crash Team Racing pack. Het bijzondere is echter dat het hier niet gaat om een officieel pack gemaakt door de makers van Modnation Racers, maar door enkele vrijwilligers van een Modnation Racers fan site. Het verschil met banen en creaties gemaakt door de originele makers van Modnation Racers is ver te zoeken, dit natuurlijk mede door de kwaliteit van de ontwerpstudio die ze in de game hebben gestopt. En dit laat maar weer eens mooi zien waarom Modnation Racers in onze review een mooie negen scoorde.

Een van de al ontworpen en reeds beschikbare banen.
Als alles verloopt zoals ze plannen is binnenkort elke baan uit Crash Team Racing te download via Modnation Racers, maar hetzelfde ook voor alle karakters. Het enige wat eigenlijk niet nagemaakt kan worden is het menu van de game en enkele modussen. Zelfs de muziek van Crash Team Racing is te downloaden kan in-game afgespeeld worden via je XMB.Van de game zijn nu al twee banen beschikbaar en een handjevol karakters, maar verwacht de komende dagen nog steeds meer content van ModnationOnline.

Er loopt zelfs al een tweede project op de website van het team, namelijk Toy Story. Dit hele principe toont aan dat we trots mogen zijn op een PlayStation Exclusive als Modnation Racers, en dat we nog vele gratis toffe content zoals deze kunnen verwachten.