PS4K
Sony moet de PS4K officieel nog aankondigen, dus tot die tijd moeten we alle berichten even met een korrel zout nemen. Alle ogen zijn gericht op de E3, maar er bestaat enige kans dat de console onthulling pas later zal plaatsvinden.

Eerder doken er al berichten op dat de PS4K pas op de Tokyo Game Show onthuld zal worden, nu meldt industrie insider Shinobi602 dat Sony pas de Paris Games Week aangrijpt om de console wereldkundig te maken.

Deze uitspraak deed hij in een podcast, omdat hij pas dingen op Twitter plaatst zodra hij 100% zeker is. Dus of het klopt moeten we ook nu weer in het midden laten.

“I’ve heard that Sony will announce the PS4 Neo at Paris Games Week. This made sense to me because the supposed upgrades are coming in what, October? I would have said this publicly if I was 100% sure, but it’s just what I was told.”

Een aankondiging later dit jaar zou op zich wel mogelijk zijn, aangezien eerdere berichten wezen op een mogelijke release in oktober. De Paris Games Week zal echter pas aan het einde van oktober plaatsvinden, waardoor het misschien weer iets te laat is.

Aan de andere kant kan het zo zijn dat Sony de console pas begin november uitbrengt, vlak voor de feestdagen. Bijkomend interessant gegeven – mocht dit kloppen – is dat Microsoft dan vrij spel heeft op de E3, aangezien Nintendo de NX niet op de aankomende beurs zal onthullen.

Wat het ook gaat zijn, we blijven het in de gaten houden en zodra er officieel nieuws vanuit Sony komt lees je het hier.