Site icon PlaySense

Meer info en screenshots vrijgegeven van nieuwe PS4 exclusive Days Gone


Tijdens de E3 persconferentie van Sony afgelopen nacht werd de nieuwe game van Sony’s Bend Studio aangekondigd. De game heet Days Gone en werd onthuld door middel van een mooie trailer. Inmiddels is er meer informatie bekendgemaakt over de game.

Days Gone is een actiegame die zich afspeelt in een regio in het noordwesten van Noord-Amerika. Het is twee jaar geleden dat een mysterieuze pandemie een hoop mensen het leven heeft gekost. Ook zijn er miljoenen mensen veranderd in wilde, geesteloze wezens. Jij speelt als Deacon St. John, één van de weinige overlevers in een wereld waar voorraden schaars zijn en je op moet passen voor de Freakers, die overal ronddwalen. Deacon kon overleven door de vaardigheden die hij leerde voordat de wereld veranderde. Hij was lid van een motorclub, waar geweld eigenlijk heel gewoon was.

In Days Gone krijg je te maken met een volledig open-wereld. Geweld, verlies, liefde, vriendschap; dit en meer komt erbij kijken. Als Deacon moet je blijven hopen op een goede afloop, als is dat voor hem niet altijd even makkelijk. Hieronder de belangrijkste features van de game, zoals ze zijn vrijgegeven door Sony.

Days Gone is exclusief voor de PlayStation 4 in ontwikkeling. Het is nog niet bekend wanneer de game uitkomt. Hieronder kun je de eerste screenshots van de game bekijken.