WRC-6-630x300

Vandaag hebben Bigben Interactive en Kylotonn Racing Games voor het eerst een trailer vrijgegeven van WRC 6. De game was al speelbaar op onder andere de E3, maar een echte trailer voor WRC 6 ontbrak nog altijd. WRC 6 is net als voorgaande jaren de officiële videogame van het FIA World Rally Championship (WRC).

In de trailer zien we hoe realistisch de game is en hoe de game ervoor gaat zorgen dat je straks op het puntje van je stoel zit. De game kent enorm gevarieerde omstandigheden en extreme tracks, waarbij je altijd op zoek moet gaan naar een seconde tijdswinst.

De game zal vanaf oktober in de winkels liggen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

“Op verzoek van de community krijgt de game smallere wegen, langere speciale stages en zelfs een gloednieuwe challenge-ervaring met head-to-head Super Special Stages. WRC 6 maakt ook gebruik van Kylotonns nieuwe ontwikkeltechnologieën voor fraaiere graphics en realistischer geluid. Al deze grote verbeteringen maken van WRC 6 de beste manier om de spanning te ervaren die je als coureur voelt wanneer je onder de zwaarst denkbare omstandigheden moet presteren. WRC 6 werd al officieel aangekondigd tijdens de E3 2016 in Los Angeles (14 – 16 juni), maar de komende weken zullen nog heel wat verrassingen onthuld worden.

WRC 6 bevat alle 14 rondes van het WRC-seizoen 2016, inclusief het debuut van Rally China, alle beroemde WRC-coureurs en een groot aantal WRC 2- en deelnemers uit de Junior WR-categorie. In januari lanceerde eSports WRC, de eerste internationale online competitie van de WRC. Deze competitie gaat verder in WRC 6 met verbeteringen op het gebied van toegang, regels, en format. Hier wordt dichter bij de release meer over bekend gemaakt.”