Afgelopen nacht was het niet alleen de persconferentie van Electronic Arts maar ook die van Ubisoft. Op deze persconferentie enkele nieuwe game uit de doeken gedaan zoals onder andere: Assassin’s Creed: Brotherhood. Ze hebben ons indrukwekkende gameplay beelden laten zien van dit ondertussen al derde deel uit de Assassin’s Creed serie.

In de demo laat Ubisoft ons zien dat Monteriggioni (of voor sommigen beter bekend als de Villa) wordt aangevallen door de Templars, en dat dit nieuwe deel enkele nieuwigheden met zich meebrengt. Zo is er onder ander de mogelijkheid om op je paard door de stad te rijden. Ook kan je in deze game aan de slag met een kanon, deze gebruik je voor torens kapot te maken zoals je in het filmpje kan zien. Tevens heb je ook de mogelijkheid om een guard zijn bijl af te nemen en die dan te smijten tegen een andere guard.

Wij van PS3-Sense zijn alvast zeer benieuwd wat we de komende dagen misschien nog te weten komen over Assassin’s Creed: Brotherhood. Check alle indrukwekkende gameplay beelden zeker en vast in het filmpje hieronder.