Site icon PlaySense

Grote update voor Destiny verschenen, Trophies van Rise of Iron onthuld


Over iets meer dan een week is het eindelijk zover, dan verschijnt de Rise of Iron uitbreiding voor Destiny. In aanloop naar het uitbrengen van de DLC heeft Bungie een enorme patch voor de game gemaakt. Deze update, met versienummer 2.4.0, is inmiddels te downloaden op de PlayStation 4 en neemt ongeveer 14GB in beslag op je harde schijf. Dat deze update zo groot is heeft er deels mee te maken dat de download al veel bestanden van Rise of Iron bevat. Zie het dus als een soort pre-load, waardoor je op 20 september minder tijd nodig hebt om de uitbreiding binnen te halen en eerder kan beginnen met spelen.

Desalniettemin brengt deze nieuwe patch ook nog een enorme lijst aan fixes en andere aanpassingen met zich mee. Vooral de balans van de wapens is flink onder handen genomen en hieronder hebben we alle veranderingen van de wapens op een rij gezet. Voor de rest van de enorme changelog van update 2.4.0, die ook het nodige aanpakt bij de maps en activiteiten uit de game, kan je hier terecht.

Weapons

Auto Rifles

Pulse Rifles

Hand Cannons

Shotguns

Sniper Rifles

Sidearms

Fusion Rifles

Rocket Launchers

Machine Guns

Exotic Weapons

Universal Remote

Fabian Strategy

Thorn

Dreg’s Promise

Touch of Malice

No Time to Explain

Boolean Gemini

Bungie heeft verder ook de nieuwe Trophies onthuld die je met Rise of Iron kan gaan verdienen. In totaal voegt de uitbreiding negen nieuwe Trophies toe aan Destiny. Hieronder een lijst met de trofeeën en, waar beschikbaar, de bijbehorende omschrijvingen. Welke waarde de Trophies hebben is overigens nog niet bekend.