Bassjackers
Het Nederlandse DJ-duo Bassjackers is grote fan van Destiny en dat steken ze niet onder stoelen of banken. Ze hebben namelijk een nieuwe single uitgebracht die niet geheel toevallig de titel ‘Destiny’ heeft gekregen.

Deze single is vandaag uitgekomen gezamenlijk met de release van Rise of Iron. Daar blijft het niet bij qua links naar de franchise van Bungie, want de clip bestaat voor een groot deel uit beelden van de game en het mooie resultaat kan je hieronder bekijken.

Hieronder Ralph van Hilst over het ontstaan van de track Destiny.

“Toen Destiny in 2014 verscheen, was ik er meteen door gegrepen. Bungie heeft geweldige en intense actie gecombineerd met een hoopgevende en mysterieuze setting, en dat is helemaal mijn ding. Ik speel het vaak in de studio, tijdens de pauzes. Ik werkte aan nieuw materiaal, en dat is vast beïnvloed door al mijn uren in Destiny. Het concept van Destiny leek mij een geweldige hook voor een track, dus begon ik met wat ideeën te spelen.”

“We hadden het geluk dat we het team van Bungie al een paar keer hadden ontmoet tijdens E3 en gamescom. Toen we door de VS op tour waren, hebben we ook hun studio bezocht. Toen we de track voltooid hadden, lieten we die aan de jongens in de studio horen. We vertelden ook dat we van plan waren om elementen uit de game in de video te verwerken. Dat vonden ze helemaal te gek, dus hebben we de beelden een epische behandeling gegeven, waardoor onze livebeelden gepaard gaan met behoorlijk coole verwijzingen naar Destiny.”