Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered komt later dit jaar uit en zal alleen verkrijgbaar zijn via de duurdere edities van Call of Duty: Infinite Warfare. Verschillende gamers hadden het idee om een duurdere editie aan te schaffen, Infinite Warfare vervolgens te verkopen om zo uiteindelijk alleen Modern Warfare Remastered over te houden. Er bestaat alleen een goede kans dat dit niet gaat werken.

Activision heeft namelijk een nieuwe website voor Modern Warfare Remastered gelanceerd. Hier valt vooral veel beeldmateriaal en andere informatie te zien, maar bij de kleine lettertjes wordt iets opvallends genoemd: “Modern Warfare Remastered is a full game download (game disc must be inserted to play Modern Warfare Remastered).”

Het lijkt er dus op dat je de disc van Call of Duty: Infinite Warfare in je console moet stoppen wanneer je Modern Warfare Remastered wil spelen. Eerder waren hier al wat geruchten over, maar dit is de eerste keer dat Activision officieel meldt dat een “game disc” benodigd is. Dit is verder het enige bewijs dat er is, de uitgever is namelijk niet met een wat uitgebreidere verklaring gekomen. Hoe dan ook lijkt het erop dat je Infinite Warfare niet kunt verkopen als je van plan bent om Modern Warfare Remastered te spelen.