Red-Dead-Redemption-2-Reveal

De beloofde Red Dead Redemption 2 trailer is vanmiddag dan eindelijk hier. Rockstar wist de game de afgelopen dagen al flink te teasen, iets waarmee men afgelopen zondag al begon. De trailer bevat de allereerste beelden van de game en onthult de game als het ware. Rockstar Games heeft al sinds Grand Theft Auto V geen nieuwe game meer uitgebracht, enkel en alleen de PS4, Xbox One en PC-versie van GTA V.

Gezien de topgames van Rockstar Games, kijken we dus massaal uit naar hun nieuwe titel, wat dus Red Dead Redemption 2 is geworden. In de trailer zien we vooral de omgeving van de game en hierbij valt al meteen op dat Red Dead Redemption 2 grafisch van een erg hoog niveau is. De sfeer zit er in de trailer alweer goed in en jammer genoeg duurt het maar een minuut.

Naast de open-wereld die als singleplayer te ontdekken valt, is er ook nog eens een gloednieuwe online multiplayer ervaring. De open-wereld is hier dan ook de fundering voor en meer details hierover hopen we snel te weten te komen.

Bekijk de trailer hieronder, Red Dead Redemption 2 is verkrijgbaar vanaf volgend jaar herfst.

Developed by the creators of Grand Theft Auto V and Red Dead Redemption, Red Dead Redemption 2 is an epic tale of life in America’s unforgiving heartland. The game’s vast and atmospheric world will also provide the foundation for a brand new online multiplayer experience.